MYCARELINK HEART Mobiele app

De app downloaden

Download on the App Store        Google 
MyCareLink Heart App

Informatie over de MyCareLink Heart™-app

Patiënten met een pacemaker of CRT-P-apparaat van Medtronic met draadloze Bluetooth®-telemetrie, kunnen deze app gratis downloaden. De app kan worden gebruikt om gegevens uit uw hartapparaat volgens schema of op aanvraag naar uw kliniek of arts te verzenden. De gegevens kunnen vanaf elke locatie worden verzonden. (Afhankelijk van de beschikbaarheid van mobiele en wifi-services.)

COMPATIBELE SMARTPHONES EN TABLETS

Er zijn vereisten voor het gebruik van de MyCareLink Heart™-app op uw telefoon of tablet en de versie van het besturingssysteem ("OS"). Als niet aan de vereisten wordt voldaan, kan de app geen gegevens overdragen van uw hartapparaat naar het Medtronic CareLink™-netwerk. De vereisten voor uw telefoon of tablet en versie van het besturingssysteem zullen met de tijd worden aangepast. U moet uw telefoon of tablet en besturingssysteem mogelijk updaten of vervangen om de app te blijven gebruiken voor het overdragen van gegevens van uw hartapparaat naar het Medtronic CareLink™-netwerk. Bespreek meer monitoringsopties met uw cardioloog als dat nodig is.

Mogelijk is de app in uw land op dit moment niet beschikbaar om te downloaden.

De in deze lijst opgenomen telefoons en tablets waren compatibel met de app op het moment dat ze door Medtronic werden getest. Telefoons en tablets van hetzelfde model kunnen verschillen door de wijze van productie. Medtronic kan niet garanderen dat alle variaties van hetzelfde model telefoon of tablet compatibel zijn met de app. Bovendien werkt de app op bepaalde telefoons en tablets uitsluitend in combinatie met een specifieke OS-versie. Klik op de link voor meer informatie over modellen: Compatibele telefoon- en tabletmodellen. Neem contact op met Medtronic als de app niet kan worden gedownload op uw telefoon of tablet, of voordat u een telefoon of tablet koopt om de app te kunnen gebruiken.

U kunt de app installeren op de volgende telefoons of tablets en bijbehorende besturingssystemen.

Compatibele Apple®-telefoons en -tablets
iPhone 5s
iPhone SE
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone X
iPhone Xs
iPhone Xs Max
iPhone XR
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPad Pro
iPad Air
iPad Air 2
iPad Mini 2
iPad Mini 3
iPad Mini 4

Compatibele Android™-telefoons en -tablets
Samsung Galaxy™ A3
Samsung Galaxy A5
Samsung Galaxy A6
Samsung Galaxy A8
Samsung Galaxy A9
Samsung Galaxy A10
Samsung Galaxy A20
Samsung Galaxy J2
Samsung Galaxy J3
Samsung Galaxy J5
Samsung Galaxy J7
Samsung Galaxy M20
Samsung Galaxy M30
Samsung Galaxy Note8
Samsung Galaxy Note9
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7 Active
Samsung Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8 Active
Samsung Galaxy S8+
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9+
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10+
Samsung Galaxy S10e
Samsung Galaxy Tab S3

Compatibele OS-versies:
iOS 11.0-11.xa
iOS 12.0-12.xa
iOS 13.0-13.xa


Android 7.0-7.xa
Android 8.0-8.xa
Android 9.0-9.xa

De app werkt op bepaalde telefoons en tablets uitsluitend in combinatie met een specifieke OS-versie. Zie de pagina Compatibele telefoon- en tabletmodellen voor meer informatie.

a Alle kleine (minor) OS-updateversies zijn compatibel met de app.

Onderstaande termen zijn gedeponeerde of geregistreerde handelsmerken van Medtronic in de Verenigde Staten en mogelijk in andere landen. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van de desbetreffende eigenaren.
CareLink, Medtronic, Medtronic CareLink, MyCareLink, MyCareLink Heart

Apple en het Apple-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc.

Samsung Galaxy™ is een handelsmerk van Samsung Electronics Co., Ltd.

Het Android™-platform en de Google Play™-store zijn handelsmerken van Google LLC.

Android™ is een handelsmerk van Google LLC.

Het Bluetooth®-woordmerk en de bijbehorende logo's zijn geregistreerde handelsmerken die het eigendom zijn van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Medtronic is onder licentie.

Medtronic en het Medtronic-logo zijn handelsmerken van Medtronic. ™ Merknamen van derden zijn handelsmerken van de desbetreffende eigenaren. Alle andere merken zijn handelsmerken van (een dochteronderneming van) Medtronic.

M998856A001A
2019-11-05